Om bloggen

Hakasu.net er en blogg dedikert til spill, og spillrelaterte nyheter. Hva som blogges om kan variere stort, og kan være alt fra nyheter om spill, guider til spill, et innlegg hva jeg har spilt i dag, eller spillanmeldelser. Per i dag er det Nicklas Iversen som står bak bloggen og alle artikler og innlegg.

Spillanmeldelsene jeg skriver er basert på en subjektiv mening om spillet fremfor en konservatig, objektiv vurdering. Dette er for å gi anmeldelsene et mer personlig preg, samt at et spill jeg liker godt kan fint få en god karakter selv om det er tekniske problemer. Det kan også gå samme veien – spillet kan teoretisk være perfekt, men det kommer ikke til å få en god karakter med mindre jeg liker spillet og koser meg når jeg spiller det.

Jeg både eier og spiller aktivt på Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS, 3DS og PC, så det er disse konsollene og spill til dem jeg kommer til å blogge mest om. Spillsamlingen min er på godt over 150 forskjellige spill, så jeg begynner å få god kjennskap til de fleste sjangere.

Jeg er åpen for kritikk og kommentarer på alle blogginnlegg, og absolutt alle er velkommen til å kommentere artiklene. Om du vil kontakte meg direkte, så send en mail til nicklas@hakasu.net.

Comments are closed.