Billig 32GB lagringsplass til Xbox 360

Er du en av dem som i lengre tider har irritert seg over skyhøye priser på lagringsenheter på Xbox 360? Et minnekort som fungerer til Xbox 360 koster for tiden mellom 300 og 400kr, og disse er enten 256MB eller 512MB. Harddisker som kommer på over 100GB koster nesten tusenlappen, og om du ikke har planer om å bruke hele plassen blir dette en litt dyr dings.

Microsoft har skjønt frustrasjonen til spillerne, og den 6. april kommer det større for vanlige USB-minnepenner. Dette betyr at man ikke må betale over 500kr for å kunne ha plass til å lagre et par Arcade-spill. Det er likevel et par begrensninger, og dette er at man maksimum kan benytte seg av minnekort på 16GB. Om du syns det var litt i det minste laget er det likevel ingen grunn til å fortvile, fordi man kan bruke to av disse samtidig. Dette gir deg en samlet kapasitet på 32GB lagringsplass til en billig penge. Finner man en billig nettbutikk, gjerne fra utlandet, så koster ikke disse mer enn omtrent 100kr per minnekort.

Ikke nok med det: Microsoft forteller også at dette vil gi en bedre ytelse enn nyværende harddisker. Det vil si at de kan være kjappere og da bruke mindre tid på å lagre og laste inn informasjon.

Det vil komme en offisiell Xbox 360 minnebrikke i samarbeid med SanDisk, men det vil være støtte for nesten alle slag minnebrikker som er på markedet. Så da er det bare å bestille et par av disse for billig lagringsplass, og vente tålmodig på 6. april!

Disse dyre sakene trenger vi ikke lenger bekymre oss over!

This entry was posted in Arcade, Microsoft, Xbox and tagged . Bookmark the permalink.

162 Responses to Billig 32GB lagringsplass til Xbox 360

 1. Pingback: Spring TX Termite Control

 2. Pingback: free samples

 3. Pingback: camp for troubled girls

 4. Pingback: lose weight fast

 5. Pingback: unlock iphone 4 4.1.2

 6. Pingback: minibus company

 7. Pingback: iphone 4 unlock apple

 8. Pingback: no deposit bonus

 9. Pingback: Buy Online Gifts

 10. Pingback: anti-aging

 11. Pingback: silicone leak repair tape

 12. Pingback: spa austin